woensdag 31 december 2014

The start of something new... VitaLies is born!

 

Jaaaaa! Daar is hij dan, mijn allereerste blog! Met deze blog neem ik jullie graag mee op weg naar een gezonder leven! Dit doe ik door voor jullie allemaal lekker recepten te verzamelen, uit te proberen en te delen! Ik vind het daarbij belangrijk dat de recepten gezond zijn maar ook zéker lekker en al helemaal niet te ingewikkeld. We hebben tenslotte allemaal wel wat beters te doen dan uren in de keuken staan, niet? Uiteraard zal ik altijd proberen mijn eigen draai te geven aan de recepten!  Naast voeding wil ik jullie inspireren op alles wat te maken heeft met een gezonde lifestyle. Dit kan van alles zijn... denk bijvoorbeeld aan sport en beweging, maar ook zeker je ‘mind’ speelt bij dit alles een grote (dan wel niet de grootste) rol!

Lees hier verder over het hoe en waarom van deze blog... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten