zondag 1 februari 2015

1 FEBRUARI 2015 - HOE GAAT HET?

Het is 1 februari 2015. Ja dus!? Denk je misschien. Dat betekent dat we precies 1 maand in 2015 aan het leven zijn, VitaLies 1 maand online is en jullie precies 1 maand geleden dachten: "Misschien is het een idee om eens wat gezonder te gaan leven en wie weet heeft 'VitaLies' wat nuttigs te melden dat me zou kunnen helpen".

Waar sta je nu? 
Hoe gaat het nu met je? Zijn er al dingen veranderd sinds dit nieuwe jaar? Had je goede voornemens en is daar al wat van terecht gekomen? Ben je gezonder gaan eten? Ben je meer gaan bewegen? Bewuster gaan leven?

of... 
Is het er allemaal niet van gekomen. Ben je weer opgegaan in de waan van de dag? Zit je weer in de sleur van je werk? Leef je weer van weekend naar weekend? Geniet je eigenlijk te weinig?  Eet je nog steeds onbewust en 'dat wat uitkomt'? Is het sporten er ook weer niet van gekomen!?

STOP!

Het is nog niet te laat. Het is NOOIT te laat. Als je iets in je leven wilt veranderen kan dat NU, op dit moment. Tuurlijk, je kan ook zeggen volgende week of na die ene vakantie of of of. Geen smoesjes meer! Tenzij je tevreden bent zoals het is, even goede vrienden :-) .

Zo niet!? Pak de draad weer op waar je hem hebt laten vallen. Kijk naar de dingen die zijn 'mis' gegaan? Waarom is iets niet gelukt of waarom hield je iets niet vol? Probeer niet op te geven en door te zetten. Blijf gemotiveerd door jezelf te omringen met mensen en 'dingen' die je motiveren.

Want.. het is NOOIT te laat! 2015 wordt het jaar waarin je de beste versie van jezelf kan worden!

Ik geloof in je, nu jij nog! ;-)


PS! Houd VitaLies goed in de gaten! Heel binnenkort komt de eerste supertoffe WINACTIE online! :-)

Volg je me al op Facebook? Like hier mijn page! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten