woensdag 25 maart 2015

EASY DINER: WAT EET LISETTE ALS ZE GEEN ZIN/TIJD HEEFT OM TE KOKEN?

Je hebt dat allemaal wel eens. Je komt thuis na een drukke dag werken en hebt geen zin meer om te koken. Je hebt niet ver genoeg vooruit gedacht, dus geen boodschappen in huis en ook de vriezer is zo goed als leeg.

Ik realiseer me dat je met een gezin toch écht even naar de supermarkt moet rennen om nog iets fatsoenlijks op tafel te krijgen. Ik alleen hoef echter alleen maar rekening te houden met mezelf, dus neem ik wel eens genoegen met een wat 'minder fancy' maaltijdje.

Oké hier komt ie:
1. Schraap al je overgebleven groentjes bij elkaar (champignons, courgette, tomaat, rode ui, etc.)
2. Kluts 2 á 3 eieren met wat zout, Italiaanse kruiden en/of paprikapoeder
3. Roerbakken maar!

Als finishing touch kan je ook nog wat pijnboompitjes roosteren en deze eroverheen strooien!

Simpel, gezond, en koolhydraatarm!

EETSMAKELIJK!

Volg je me al op Facebook? Like hier mijn page! 

Follow my blog with Bloglovin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten