woensdag 4 maart 2015

REVIEW & WIN: BEEBOX

Zoals jullie wellicht al op facebook voorbij hadden zien komen, testte ik een tijdje geleden de Beebox voor een weekje. Voordat ik jullie mijn persoonlijke ervaringen vertel, zal ik eerst even uitleggen wat het precies is.
 

Wat is de Beebox?
Beebox is een box vol verse producten, direct van de boer, die wekelijks bij je thuis bezorgd kan worden. Met behulp van online recepten kan je met de verse producten complete maaltijden maken. Zo hoef je dus nooit na te denken over wat je gaat eten en kan je op een makkelijk manier gezond en gevarieerd eten. De boxen zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo kan je een box voor 1 persoon bestellen, maar ook voor een gezin van 4. Daarnaast zijn er verschillende groottes die je bijvoorbeeld ook voorzien in je dagelijkse portie fruit en heb je een 'normale' en een 'koolhydraatarme' variant.

Mijn ervaringen met de Beebox
Donderdagavond 5 februari werd mijn Beebox gebracht. Ik had de 1 persoons, koolhydraatarme, XXL variant. Dit is de meest uitgebreide versie dus er zat een hoop in. Van verschillende soorten verse groentes tot eieren, biologische sap tot vlees, fruit en geitenkaas. In principe kan je er drie maaltijden van maken, maar volgens mij kan je er met gemak 4 maaltijden van maken. Dit kan ook te maken hebben met het feit dat ik een eenpersoonsbox had en dat je met groentes ook 'hele' groentes krijgt, dus er zat een hele pompoen in, een hele knolselderij, koolsla, etc. Dit eet je niet zomaar in je eentje op dus kan je prima voor meerder dingen gebruiken.

Ik heb in totaal 3 maaltijden van gemaakt en overige ingrediënten ook weer gebruikt voor in mijn smoothies en salades. Je kan dus gebruik maken van de recepten, maar dit hoeft niet per se, als je zelf heel creatief bent kan je natuurlijk doen met de ingrediënten wat je wilt, maar het is wel lekker makkelijk als het zo voor je wordt 'uitgekauwd'! Bovendien zijn de verschillende gerechten ook met elkaar te combineren dus kan je je maaltijd helemaal samenstellen zoals je het graag zou willen.

De eerste maaltijd die ik maakte was een bio hamburger, met een rösti van pastinaak en ei met koosla. De tweede maaltijd die ik maakte was een stamppot van knolselderij en winterpostelein met een schouderkarbonade en de derde maaltijd was een makkelijke prei frittata (soort omelet) met geitenkaas. Alle drie de gerechten waren met de hulp van de online recepten makkelijk en snel te maken en smaakte heerlijk.

Voor mij persoonlijk is het echter nogal een uitdaging om 3 keer per week thuis te eten of in ieder geval de tijd te nemen om écht te koken. Ik heb vaak 's avonds ook nog de nodige activiteiten waardoor ik meestal iets snels, gemakkelijks(uiteraard gezond), eet. Daarbij kook ik vaak vooruit en vries ik het in, zodat het op de avonden zelf niet zoveel tijd kost om een maaltijd te bereiden. Dan heb ik het nog niet over mijn 'etentjes' buiten de deur, bij vriendinnen of bij mijn ouders thuis. Dat maakt dat een Beebox voor mij persoonlijk geen uitkomst is, daar is mijn dagelijkse leven te onregelmatig / onvoorspelbaar voor.
 
MAAAR! Voor mensen die een minder onvoorspelbaar (klinkt positiever als voorspelbaar ;-)) leven hebben, met z'n tweeën wonen of een gezin hebben, kan dit ZEKER een uitkomst zijn! Ik realiseer me dat er juist ook mensen zijn die van zoiets heel veel baat hebben. Als je minimaal 3 keer per week thuis eet, je houdt van verrassende recepten en graag gezond en gevarieerd eet, raad ik zeker aan de beebox eens een keer te gaan proberen!

Meer info?
Wil je nou meer informatie over de beebox over prijzen, inhoud, recepten, etc. Kijk dan even op de site van Beebox en uiteraard kan je mij ook persoonlijk benaderen dan kan ik je in contact brengen met hen!

WIN! WIN! WIN! WIN!
Dit is je kans om de Beebox uit te proberen!!
Ik mag namelijk een BOXL voor 2 personen weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? 

- Like de facebookpagina van VitaLies en  klik op ‘vind ik leuk' onder aan deze blogpost op facebook.

- Voeg Deborah van der Meer Beebox toe op facebook (én blijf op de hoogte van alles rondom de Beebox, zij kan je alles vertellen!)

- Laat onder deze blogpost en/of onder het facebookbericht van deze blog een bericht achter waarom je denkt dat je de Beebox nodig hebt en/of waarom het bij je zou passen!? Als je onder deze blog reageert, vergeet niet je achternaam in te vullen anders kan ik je wellicht niet traceren.

Wanneer je deze blog/facebookpost ook nog (openbaar) deelt, maak je uiteraard extra grote kans!!

De winnares is Jacomijn van Giffen - Roest! Gefeliciteerd!
Deborah van der Meer van Beebox en ik hopen dat je zult genieten van de Beebox!
Stuur even een privé bericht via de VitaLies facebookpagina met je gegevens en de box wordt donderdag bij je langsgebracht!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd!
Je kunt een maand een proefabonnement (letterlijk en figuurlijk) nemen!
Neem daarvoor contact op met Deborah van der Meer Beebox of kijk even op beebox.nl
          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten