vrijdag 7 augustus 2015

BONUS SALADE: SALADE MET GEROOTKE KIP, STUKJES MANGO & AVOCADO


Ik hoor regelmatig om mij heen dat mensen 'gezond' eten zoveel duurder vinden dan 'normaal' (wat dit ook mag zijn..) eten. Je zult mij niet horen zeggen dat wanneer je alleen maar biologisch gaat eten, je goedkoop uit bent. Daarbij is veel voeding dat ik eet inderdaad een stukje duurder. Denk aan een avocado, quinoa, ongebrande noten, etc. Dat zijn over het algemeen geen goedkope voedingsmiddelen. Daarbij zeg ik wel altijd dat je zoveel ongezonde voedingsmiddelen misschien niet meer of minder koopt, wat je ook weer geld scheelt en de boel dus weer een beetje compenseert!

Bovendien, wanneer je investeert in je gezondheid, zal je zien dat dit het geld meer dan waard is.

Vlakbij mijn werk zit een AH waar ik eigenlijk altijd mijn lunch vandaan haal en vandaag bestond deze bijna alleen maar uit bonusproducten! Ca-ching in je eigen broekzak :-) Vandaag of morgen nog even naar de AH dus!Boodschappenlijst: 
- Jonge bladsla / rucolamelange (bonus!)
- Gerookte kip (bonus!)
- Stukjes mango (bonus!)
- avocado
- amandelen (of andere naturel noten)


Ps. Ik heb geen deal gesloten met AH ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen